Τρίτη 15 Απριλίου 2008

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΥΡΙΝΑ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΡΓΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΟΔΟΥΣ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ "ΠΑΓΩΣΟΥΝ" ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ, ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένα αρκετά καλό έργο που όμως έχει ταλειπωρήσει πολύ τους κατοίκους του νησιού.Είναι σχεδόν ένας χρόνος που παλεύοθν να το τελειώσουν και δεν έχουν φτάσει ούτε καν στην μέση.Σε τοπική εφιμερίδα διάβασα πως αυτό το έργο θα τραβήξει περίπου 1-2 χρόνια για να ολοκληρωθεί πλήρως.Θεωρώ πως αν η ονομασία του νησιού μας δεν ήταν Λήμνος αλλά Ρόδος ή Σαντορίνη το έργο θα είχε ήδη ολοκληρωθεί!

Γιάννης Κυριαζής είπε...

Αναρρωτηθήκατε που πάνε τα βοθρολύματα μέχρι σήμερα (και μέχρι την ημερομηνία ολοκλήρωσης του βιολογικού καθαρισμού)? Σας στέλνω μια φωτογραφία η οποία απαντά στην παραπάνω ερώτηση:
http://www.panoramio.com/photo/9766353

Συγχαρητήρια σε όλους (μας)!