Τρίτη 8 Απριλίου 2008

LIMNOS LINES

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ! ΕΤΣΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.... Η ΝΕΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "LIMNOS LINES" ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ. ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΙΜΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ. ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΡΙΝΑΣ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟ 51% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 115 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 15 ΕΤΩΝ. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΕΓΩ - ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΛΛΩΝ- ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΜΕΣΑ, ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΛΗΜΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΕΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έγινε η πρώτη κίνηση ας ελπίζουμε να γίνει και το πρώτο βήμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάτι έπρεπε να γίνει.Μέχρι να το δούμε ας είμαστε επιφυλακτικοί!
Ψαρόβαρκες έχουμε αρκετές!

KOSTHS είπε...

Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ Ε/Γ-Ο/Γ ΘΑΣΟΣ VIII ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το να δημιουργηθει μια ναυτιλιακη εταιρια απο ασχετους με τον χωρο τις ναυτιλιας ειναι παρα πολυ ευκολο.
Το να δοσε διαχειριστει μια τετοια εταιρια με νταλικερηδες,δημαρχους,γιατρους,κτηνοτροφους,αγροτες,και αλλους δραπετες,ειναι παρα πολυ απιθανο.

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε κάποια εξέλιξη πάνω σ'αυτό το θέμα , ή 1 χρόνο μετά έχουμε βρεί μόνο το όνομα..; Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

spiros kaiafas είπε...

ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙ....ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΦΑΓΩΘΟΥΝ" ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ...ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΛΟΝ.....